1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14.

Fogászati röntgenfelvételek

Szolgáltatásaink

Fogászati röntgenfelvételek

A fogászat számos területén ma már elengedhetetlenül fontos a röntgenfelvétel, mely segít a pontos kezelési terv felállításában vagy a kezelés utáni kontrollban.

Panoráma röntgen
A legtöbb felvétel szinte percek alatt elkészül, a berendezések használata teljesen biztonságos: gyerekek és idősek egyaránt igénybe vehetik őket.

Intraorális röntgen
Az intraorális felvételeknek fontos tulajdonsága, hogy rendkívül részletgazdagok és informatívak. Gyakran használjuk például gyökérkezeléseknél, mert a pontos endedonciai munkához nagy segítséget nyújt.

Teleröntgen diagnosztika
A fogszabályozás tervezésének egyik alapvető és elengedhetetlen eleme a teleröntgen kiértékelése. Fogszabályozási kezelés megkezdésekor érdemes felkészülni, ilyen röntgent szinte bizonyosan kérni fog a szakorvos.

Panoráma röntgen
A digitális panoráma röntgen készülék alkalmas arra, hogy egyszerűen és gyorsan azonnal értékelhető képet mutasson az alsó és felső állcsont képleteiről.

Címünk

Budai Radiológiai Centrum

Mammográfia, röntgen
és ultrahang diagnosztika

Cím: 1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14.
A Krisztina Palace irodaházban.

Foglaljon időpontot szűrő vizsgálatra!

A várakozás, és az esetleges csúszás elkerülése érdekében foglaljanak előzetesen időpontot! Nyitvatartási időben, hétfőtől – péntekig 08:00 és 20:00 között között tudnak a +36 1 700 4490 -es telefonszámon időpontot foglalni.