1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14.

GYIK – Leletek, felvételek

Olvassa el el gyakran ismételt kérdéseket és válaszokat

Gyakran Ismételt Kérdések

Kedves Pácienseink!

Az alábbiakban összegyűjtöttük az ultrahang és röntgen vizsgálatainkkal kapcsolatban leggyakrabban felmerülő kérdéseket, valamint Radiológiai Centrumunk működési- és házirendjét.

Ha további kérdések merülnek fel Önökben és nem találták meg a választ, keressék ügyfélszolgálatunkat a +36 1 700 4490-es telefonszámon, akik készséggel válaszolnak minden kérdésükre!

röntgenleleteket 24 órán belül juttatjuk el a pácienseinkhez (igény szerint e-mailben elküldve vagy személyes átvétellel). Amennyiben a leletet fél órán belül szeretnék kézhez kapni, erre 1500 Ft díj fizetése ellenében természetesen van lehetőség. Amennyiben délelőtt történik a felvételek elkészítése, úgy a kisebb forgalom miatt hamarabb elkészülhet a lelet.

Ultrahang esetében pácienseink a helyszínen azonnal megkapják papírra nyomtatott formában a vizsgálat eredményét tartalmazó leletet. Amennyiben kezelőorvosuk küldte el Önöket ultrahangvizsgálatra, kérjük, mindenképpen látogassák meg ismét az elkészült leletekkel, hogy az eredmény alapján tájékoztatni tudja Önöket a további teendőkről.

röntgenvizsgálatok elvégzése után az elkészült felvételeket igény szerint filmre nyomtatva vagy CD-re kiírva kapják meg pácienseink. Amennyiben pácienseinknek további CD-re, illetve filmre nyomtatott felvételre van szüksége, Radiológiai Centrumunk ezt kizárólag 600 Ft pluszköltség ellenében tudja a pácienseink rendelkezésére bocsátani.

Mivel egy szűrővizsgálatról van szó, így a szűrés eredményét tartalmazó leletet kapják meg pácienseink a vizsgálat végén. Természetesen amennyiben van rá igény, a felvétel elvihető CD-n. Amennyiben filmen szeretnék elvinni a felvételt, ez 600 Ft pluszköltséget jelent. A leleteket 24 órán belül tudjuk elküldeni a megadott e-mail címre. Amennyiben sürgős esetről van szó, és a leletet fél órán belül szeretné megkapni, erre 1500 Ft pluszköltség ellenében van lehetőség.

Igen, természetesen van rá lehetőség.

Címünk

Budai Radiológiai Centrum

Mammográfia, röntgen
és ultrahang diagnosztika

Cím: 1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14.
A Krisztina Palace irodaházban.

Foglaljon időpontot szűrő vizsgálatra!

A várakozás, és az esetleges csúszás elkerülése érdekében foglaljanak előzetesen időpontot! Nyitvatartási időben, hétfőtől – péntekig 08:00 és 20:00 között között tudnak a +36 1 700 4490 -es telefonszámon időpontot foglalni.