1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14.

GYIK – Megközelítés

Olvassa el el gyakran ismételt kérdéseket és válaszokat

Gyakran Ismételt Kérdések

Kedves Pácienseink!

Az alábbiakban összegyűjtöttük az ultrahang és röntgen vizsgálatainkkal kapcsolatban leggyakrabban felmerülő kérdéseket, valamint Radiológiai Centrumunk működési- és házirendjét.

Ha további kérdések merülnek fel Önökben és nem találták meg a választ, keressék ügyfélszolgálatunkat a +36 1 700 4490-es telefonszámon, akik készséggel válaszolnak minden kérdésükre!

A Budai Radiológiai Centrum 2016 májusától a Krisztina Palace-ban működő Swiss Prémium Egészségközpontban várja Önöket. Címünk: XII. kerület, Nagyenyed út 8-14., földszint, mely egyaránt könnyedén megközelíthető gépkocsival, valamint tömegközlekedéssel.

Megközelítés tömegközlekedéssel:

  • 61-es és 17-es villamos – Nagyenyed utca megállótól 1 perc séta
  • 59-es villamos – Kék Golyó utca megállótól 1 perc séta
  • M2 – Déli Pályaudvar megállótól 4 perc séta

A Krisztina Palace mélygarázsába az Istenhegyi út vagy a Németvölgyi út felől érkezve lehet behajtani. A parkoló -1 szintjén elkülönített fizető parkoló található a SWISS PRÉMIUM Egészségközpont vendégei részére.

Címünk

Budai Radiológiai Centrum

Mammográfia, röntgen
és ultrahang diagnosztika

Cím: 1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14.
A Krisztina Palace irodaházban.

Foglaljon időpontot szűrő vizsgálatra!

A várakozás, és az esetleges csúszás elkerülése érdekében foglaljanak előzetesen időpontot! Nyitvatartási időben, hétfőtől – péntekig 08:00 és 20:00 között között tudnak a +36 1 700 4490 -es telefonszámon időpontot foglalni.