1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14.

Házirend

Radiológiai Centrumunk nem vállal felelősséget pácienseink vagy más harmadik személy folyosókon, toalettekben, illetve a váróteremben őrizetlenül hagyott tárgyaiért. Pácienseink ruhájukat illetve egyéb tárgyaikat kötelesek a vizsgálati öltözőben hagyni. A vizsgálati öltözőhöz a vizsgálat alatt kizárólag az adott vizsgálatban résztvevő páciens és a vizsgálatot végző radiológus munkatársunk férhet hozzá.

Az épület egész területén tilos a dohányzás!

Kérjük kedves pácienseinket és hozzátartozóikat, hogy fokozottan ügyeljenek a tisztaságra.

Páciensek kötelesek a váróteremben illetve folyosón várakozni és kötelesek tartózkodni attól, hogy viselkedésükkel, társalgásukkal más beteg tájékoztatását, ellátását illetve a betegellátás rendjét megzavarják.

Mobiltelefon csak a többi páciens nyugalmát nem zavaró módon használható.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a vizsgálatok nem a járóbetegek érkezési sorrendjében történnek, illetve a vizsgálati sorrendet vagy a vizsgálat időpontját (pl. sürgősségi, géphiba…) befolyásolhatják!

Címünk

Budai Radiológiai Centrum

Mammográfia, röntgen
és ultrahang diagnosztika

Cím: 1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14.
A Krisztina Palace irodaházban.

Foglaljon időpontot szűrő vizsgálatra!

A várakozás, és az esetleges csúszás elkerülése érdekében foglaljanak előzetesen időpontot! Nyitvatartási időben, hétfőtől – péntekig 08:00 és 20:00 között között tudnak a +36 1 700 4490 -es telefonszámon időpontot foglalni.