1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14.

Rólunk írták

Vélemények

Rólunk írták

Barátságos, kedves személyzet fogadott, a doktornő alapos, kedves volt. Teljes mértékben elégedett vagyok, a jövőben is szívesen visszamegyek hozzá vizsgálatra.

Toók Hajnal

Nagyon barátságos, kedves és alapos volt a vizsgálat. Pontos és kellemes környezet ami nagyon tiszta. 100%-an meg vagyok elégedve és természetesen szívesen vissza megyek amikor ismét erre szükség lesz.

Dauner Regina

Nagyon kedves személyzet, tiszta környezet, rugalmasság jellemezte a vizsgálaton kívüli körülményeket. A vizsgálat gyors volt, kimerítő tájékoztatást kaptam, és remekül használható tanácsokat is a továbbiakhoz! Örülök, hogy itt jártam!

Szász Veronika

Nagyon alapos és lelkiismeretes módon történt a vizsgálat. A megbeszélt időponthoz is percre pontosan tartották magukat. Sajnos nem távoztam a vizsgálatról “üres kézzel” viszont részletesen eligazítottak a további teendőkről.

Orsolya

Köszönöm és a kedvességüket, profizmusukat is egyaránt. Nekem nagyon pozitív tapasztalat volt Önöknél a mai reggeli vizsgálat, kérem, továbbítsa ezt a visszajelzést a megfelelő helyre 🙂 További jó munkát Önöknek!

Tóth Tímea

Jól megközelíthető a tiszta, kulturált klinika. Pontos, gyors, szakszerű volt a szűrés. Nagyon kedves volt a Doktornő, a személyzet szintén nagyon udvarias. Köszönöm.

Grécs Lászlóné Ildikó

Anyukám és én is voltunk itt vizsgálaton, mindennel nagyon elégedettek voltunk. Szép, tiszta és igényes hely, kedves és szolgálatkész szakemberekkel. Ajánlom mindenkinek!

Dudás Éva

Rugalmasak és elnézőek voltak az időhiányom miatt, megértéssel fogadták a késésemet, amit persze időben jeleztem. Tekintettel voltak arra is, hogy időzavarban vagyok a vidéki munkáim miatt, két alkalommal is szorítottak helyet a számomra nagyon fontos vizsgálatokra. Mindezt egy nagyon kedvezményes komplex női ultrahang vizsgálati csomag keretében. Köszönet érte!

Hartmann Erzsébet

Háziorvosom nem elég hozzáértő, ezért nem jut eszébe, hogy gerincröntgent kellene látnia. Ezért magam csináltattam meg és a fürdőorvos ezt megnézve adott jó kezeléseket a zalakarosi fürdőben.

Ressné

Háziorvosom javaslatára választottam a Centrumot. Mindenképpen ajánlanám a Centrumot ismerőseimnek, mert remek szakemberek, szép helyen, odafigyeléssel dolgoznak. Pajzsmirigy – és térdultrahangon voltam. Az ellátás hibátlan, kifogástalan volt.

Hermann Zsuzsa

Kétszer voltam röntgen vizsgálaton, 5 perc alatt készen volt és CD-n és e-mailben kaptam a leleteket. Én csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek egy sürgős röntgen kell. Nagyon kedves és segítőkész volt mindenki. Nekem ráadásul nagyon közel van a munkahelyemhez, így utazási idővel sem kell számolnom.

Bédi Martina

Tegnap voltam a Nagyenyed utcai centrumukban mellkas röntgenen. Előre jeleztem, hogy vannak autoimmun problémáim, ami miatt fokozottan vigyáznom kell. Ennek kapcsán szeretném megjegyezni, hogy nagyon kedves , segítőkész az ügyfélszolgálatuk. A hölgy az időpont egyeztetésénél már jelezte a röntgenes kolléganőnek, hogy rám a szokásosnál is jobban “kell” vigyázni, és a röntgenes hölgynek is köszönöm az empatikus hozzáállását, és hogy úgy volt leszervezve, hogy percek alatt végezhettem.

Váradi Renáta

Tekintse meg képeinket!

Galéria

Címünk

Budai Radiológiai Centrum

Mammográfia, röntgen
és ultrahang diagnosztika

Cím: 1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14.
A Krisztina Palace irodaházban.

Foglaljon időpontot szűrő vizsgálatra!

A várakozás, és az esetleges csúszás elkerülése érdekében foglaljanak előzetesen időpontot! Nyitvatartási időben, hétfőtől – péntekig 08:00 és 20:00 között között tudnak a +36 1 700 4490 -es telefonszámon időpontot foglalni.