1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14.

Tüdőszűrés

Szolgáltatásaink

Tüdőszűrés

Kezdeti stádiumban mind a TBC (tüdőgümőkór), mind a tüdőrák tünetmentes, ezért kiemelten fontos rendszeresen részt venni a tüdőszűrő vizsgálatokon akkor is, ha nincs semmiféle panasz.

Sokan sajnos nem veszik ezt komolyan, pedig a tüdőrák előfordulási aránya évről évre növekszik, s ez a növekvő tendencia a nőknél és férfiaknál, illetve az egyre fiatalabb korosztálynál is igaz, ami jelentős mértékben összefügg a dohányzással.

Röntgenfelvételek
Radiológiai központunkban többek között az alábbi digitális röntgen felvételeket készítjük:

A tüdőgyógyászok a 40 és 70 év közötti dohányzó férfiak és nők esetében továbbra is fontosnak tartják a rendszeres röntgenvizsgálatokat, hogy minél korábban fel lehessen ismerni egy esetleges tüdőrákot, amire a cigarettázóknak mintegy negyvenszer nagyobb az esélyük.

A tüdőszűrés a mezőgazdaságban, egészségügyben és kereskedelemben kötelező, de szerencsére egyre több munkahelyen is megkövetelik már az igényes munkáltatók. Amennyiben Ön nem ilyen helyen dolgozik, akkor is javasolt évente tüdőszűrő vizsgálaton részt vennie saját egészsége érdekében!

Ha szeretné hosszas várakozás nélkül, egy korszerű és professzionális magánradiológiai centrumban elvégeztetni az évente ajánlott tüdőszűrést, a Budai Radiológiai Centrum a tökéletes megoldás az Ön számára! Nálunk nem kell heteket várnia egy vizsgálati időpontra, és nem kell a rendelőnkben sem órákig várakoznia, míg sorra kerül. A radiológiai felvételt pedig gyorsan kézhez kapja, és pozitív eredmény esetén szakorvosunk felhívja figyelmét a problémára, kezelési lehetőségekre is.

Tüdőszűrés időpontért keressék ügyfélszolgálatunkat!

Címünk

Budai Radiológiai Centrum

Mammográfia, röntgen
és ultrahang diagnosztika

Cím: 1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14.
A Krisztina Palace irodaházban.

Foglaljon időpontot szűrő vizsgálatra!

A várakozás, és az esetleges csúszás elkerülése érdekében foglaljanak előzetesen időpontot! Nyitvatartási időben, hétfőtől – péntekig 08:00 és 20:00 között között tudnak a +36 1 700 4490 -es telefonszámon időpontot foglalni.